Fly-in Keiheuvel EBKH

28 juli 2018

Keiheuvel Fly-In 2018
Zaterdag 28 & zondag 29 juli 2018

Koninklijke Aeroclub Keiheuvel opent vanaf 10u ‘s ochtends zijn deuren voor luchtvaartliefhebbers, buurtbewoners en sympathisanten om een kijkje te komen nemen op onze vliegclub. Gedurende de hele dag zullen vliegtuigen uit binnen- uit buitenland onze club bezoeken. Deze vliegtuigen zullen te bezichtigen zijn vanop de grond, maar ook in volle actie tijdens hun take-off, landing, en fly-by.

Oldtimer vliegtuigen
Hypermoderne sportvliegtuigen
Helikopters
Zweefvliegtuigen
Simulators

Dit evenement is de ideale gelegenheid om kennis te maken met diverse types vliegtuigen en te spreken met de piloten en eigenaars ervan. U kan de geparkeerde vliegtuigen van heel dichtbij bewonderen en naar hartelust foto’s nemen.

Naast de talloze vliegtuigen die tentoongesteld worden op het terrein, zullen er kraampjes zijn waar u souvenirs kan kopen, vliegtuigsimulatoren waarin u ook zelf een vlucht kan maken, en wordt er drank-en eetgelegenheid voorzien.

Ook voor de kleinsten onder ons voorzien we de nodige afleiding. Zo zullen er enkele kermis-attracties voorzien worden, waaronder een springkasteel.

Meer info klik hier