Fly-in AOPA EHHO

1 juli 2023

Vliegveld Hoogeveen (EHHO) is voor velen niet onbekend, maar met 90 vliegtuigen tegelijk toch anders. De AOPA Fly-In is dé ideale gelegenheid om kennis te maken met de Drentse luchthaven, met collega vliegers en met interessante lezingen.

Leden van AOPA* kunnen gratis aan de Fly-In deelnemen. Schrijf je hier in. Je betaalt als lid geen landingsgeld en afhandelingskosten!

*Nog geen lid? Voor € 42,50 ben je voor de rest van het jaar lid.

Geinteresseerden stellen wij in de gelegenheid deze dag een stand te huren waar producten en diensten getoond kunnen worden aan de doelgroep: GA pilots die altijd in zijn om de laatste ontwikkelingen in de branche te vernemen.

Voor een bijdrage zorgen wij ervoor dat uw stand klaar staat op de fly in. Bij interesse verzoeken wij u ons een mail te zenden.

Als het weer tegenvalt is er helaas geen uitwijk naar binnen en komen de stands te vervallen. Uiteraard brengen we dan geen bedrag in rekening. Uw reservering voor een stand is definitief nadat wij uw betaling hebben ontvangen. Wij zenden u hiervoor een factuur.

Voor degenen die niet al adverteren in AOPA Magazine, bieden wij eenmalig 20% korting op de normale prijs voor advertenties in de editie van mei en/of juni.