Vliegveld Middenmeer – the place to be!

  • 8 september 2016

Middenmeer, 8 september 2016

Het seizoen begint inmiddels alweer op te schieten en de dagen worden langzaam weer korter. Tijd voor een korte terugblik. We mogen wel zeggen dat het vliegveld, de vliegschool Adventure Flights en de vliegclub een turbulente tijd achter de rug hebben. In positieve zin wel te verstaan. Zeer positieve zin.

Het ledenaantal is tijdens 2016 dus ver met 28 nieuwe leden uitgebreid. Het ledenaantal is daarmee gestegen naar 99 leden nu. Het merendeel van deze nieuwe leden komen voort vanuit mensen welke een vliegopleiding zijn begonnen bij onze vliegschool Adventure Flights. Mooi om te zien dat we zoveel nieuwe mensen mogen introduceren in de luchtvaart en de mogelijkheid te bieden daadwerkelijk zelf te leren vliegen!

Ook zijn er mooie resultaten behaald. Zo zijn er het afgelopen half jaar maar liefst 8 personen solo gegaan en hebben 6 personen hun brevet gehaald. Vandaag nog heeft ook Menno de Haan met succes zijn examen afgelegd. En het jaar is nog lang niet om dus ook in het resterende deel verwachten we dat we hier nog wel enkele namen bij mogen schrijven.

Ook weten mensen van buiten ons steeds beter te vinden. Veel mensen komen met enige regelmaat genieten van een hapje en drankje op het fantastische terras van onze Brasserie Wings. Ook vliegend Nederland weet ons langzaam beter te vinden hoewel we hiervoor nog meer aan de weg willen timmeren.

Tevens heeft het apron een grote metamorfose ondergaan. Het hoogte verschil is verwijderd waardoor we nu een prachtig apron voor het schitterende luchthavengebouw en de hangaars hebben. We mogen ondertussen toch wel spreken van een volwaardig vliegveld!

Het is duidelijk. Vliegveld Middenmeer, vliegschool Adventure Flights en de vliegclub Wieringermeer zijn volop in beweging en ontwikkeling. Als het om de kleine luchtvaart gaat en meer specifiek het microlight vliegen dan is vliegveld Middenmeer ‘the place to be’!

Iedereen is van harte welkom!