Apron verharding 6 april en incl lijnen 2 mei.

  • 15 april 2019

6 april zouden we vlucht gaan maken naar EHSE. ‘s Morgens was het weer van dien aard dat het niet te doen was. Ondertussen keek ik op de webcam van Vliegveld Middenmeer. Wat zie ik nu allemaal zwarte stapels.

Had mij reeds afgemeld dat ik het vliegtuig niet mee zou nemen. Wat ga je dan doen? Geen idee. André vraagt kan je komen helpen. Tja. Heb verder toch niets te doen. Zit nog aan mijn ontbijt. Kijk me lieve vrouw aan en zegt ga maar. Ik mijn ontbijt naar binnen werken, werkkleding aan en op naar het vliegveld.

Ondertussen lag er al een rij platen in. Waren al enige harde werkers aan het werk.

 


Even kijken hoe het in zijn werk gaat oohhh dat is simpel de eerste rij ligt er de volgende kan je er gewoon aan koppelen. Na uurtje ligt er al aardig wat in. Linda van Brasserie Wings geeft aan er is koffie en thee. Ook een heerlijk zelfgemaakte punt appelgebak erbij. Nou we kunnen er weer tegenaan.

Na nog een uur stevig doorwerken ligt het erin. Trilplaat wilde niet echt de platen het gras indrukken en een heftruck was ook geen optie.

 

 

 

 

 

Zondags was het wel goed weer om te vliegen en gaf het een mooi gezicht de witte toestellen van Adventure Flights te zien staan op de zwarte ondergrond.

 

 

 

 

Op maandag 8 april ging de wals er maar overheen. Nou Dit ging stuk beter dan een trilplaat. Hier en daar gaf het nog een uitdaging maar zit nu vast in de grond en de toestellen rollen een stuk gemakkelijker over de Apron.

Weer een mooie investerings door de Luchthaveneigenaar.

Op 2 mei is er nog hard gewerkt. Zijn er nog gele lijnen aangebracht op de nieuwe verharding. Deze was ondertussen al mooi opgeslokt door het gras.